Past April
op

Zo heel veel blogposts heb ik in Canada nog niet geplaatst, daarom zal ik vanaf April een paar updates plaatsen.

 

Zo heel veel blogposts heb ik in Canada nog niet geplaatst, daarom zal ik vanaf April een paar updates plaatsen. April was soms koud, soms warm (warmer dan in Nederland), maar het was ook zo koud hier dat de boeren pas veel later het land op konden om te bewerken. Als ik tijd had, pakte ik de auto en reed even rond als ik toch ergens naar toe moest. Meestal kun je hier de auto gewoon even langs de kant van de weg zetten in de gravel berm of een groene berm (de laatste voor een gravelroad). Ik had afgelopen zomer gefotografeerd bij Amish (geen mensen!) en op een vrijdag avond bracht ik hun het boekje dat ik er van gemaakt had, maar ik kon het ook niet laten om een paar te stoppen voor een paar plaatjes.

I didn't post that many blogposts while I'm here in Canada, so that's why I decided to get some updates starting from April. April was cold, sometimes warm (warmer than Holland), but it was so cold that the farmers could start working the fields way later than normal. If I had time, I got in the car and drove around a little if I had to go somewhere. Often you just can park your car along the road for a quick stop on the gravel or a green patch on a gravelroad. Last summer I took some pictures at Amish (no people!) and on a Friday evening I brought the little book I made of the frames. I couldn't resist stopping a couple of times to get some pictures.

1304 5 NorwichArea-4301

1304 5 NorwichArea-4310

1304 5 NorwichArea-4318