Info

Ben ik gewoon trouwfotograaf, portret, ofwel headshot fotograaf, familie fotograaf of wat anders? Mischien; maar veel meer een fotograaf die eerlijk wil documenteren en vastleggen wie je bent/jullie zijn.

Ik ben een trouwfotograaf en familiefotograaf in Rijssen, gepassioneerd over het vertellen van het levens verhaal op een fotojournalistieke manier. Voor mij is het niet genoeg om alleen de standaard, voorspelbare momenten en foto's op een bruiloft of famileshoot te maken. Ik wil graaf het echte; puur en ongedwongen momenten vangen tussen jullie, familie en vrienden die samen komen. Dát wil ik vastleggen, zonder al die foto's van andere fotografen die gepinterest, geplukt, e.d. van internet. Het gaat niet om de ander, dat was ergens anders met andere mensen, maar het gaat om jullie hoe jullie zijn!

Daarom heb ik liever ook geen 'standaard' familie fotoshoots meer, daar is iedereen netjes en gestyld in de kleren, waar sommige kinderen moeten lachen omdat het moet. Niks moet, alleen jezelf zijn! Trek gewoon je fijnste kleren aan en ga samen een leuke activiteit doen! Het gaat om jullie, jullie connectie en interactie. Tuurlijk maken we een normale familie foto, die zijn óók belangrijk! 

Aline gebruikt haar kennis en vaardigheden in documentair en verhaal vertellend fotograferen -ofwel Storytelling photography- om als een getuige van het leven vast te leggen wat onvouwt voor de camera. 

Ik hou ervan om als trouw - en familie fotograag in Rijssen en omgeving Twente en Nederland levensverhalen vast te leggen. Mijn camera bracht me naar de Grebbeberg, Kersteren, de Veluwe en op reis door o.a. Nederland, de UK, Europa en Canada. Maar ook in het leven van een valkenier of een jager door Nederland.

Mijn dagelijks leven

Ik woon in het buitengebied van Rijssen; een prachtige omgeving met een divers landschap, ook voor inspiratie! Ben ik elke dag bezig met fotografie? Vaak wel, niet altijd met de camera, behalve 's Zondags, dan heb ik heerlijk vrij van al mijn werk. Al heb ik niet altijd een camera bij de hand of bezig met bewerken van foto's achter de computer; in m'n hoofd zie en maak ik altijd beelden en geniet ik van al het moois wat ik om me heen zie. Het is heerlijk om te werken en je te blijven ontwikkelen. Ik volg workshops, seminars, ga naar musea, heb fotovakschool afgerond met een fotoboek over Valkerij Rijssen. Mijn fotografie blijft door al deze dingen in ontwikkeling. 

Verder vind ik het heerlijk om met (MBO)studenten te werken. Het heeft weer een heel andere voldoening dan fotografie. Op dit moment val ik met veel plezier in voor Handenarbeid en Tekenen. Daarnaast doe ik de Modevakopleiding in Arhnem, iets anders, maar ook creatief en waar je ook op compositie in kleding en technieken moet letten.

 

Bruidsfotografie (of is het trouwfotografie?)

Jullie zijn opzoek naar een fotograaf die afwijkt van het traditionele, waar je rustig en ontspannen van je dag kunt genieten met jullie familie en vrienden? Tijdens de fotosessie (vaak 's morgens) vind ik heel belangrijk dat jullie rustig van elkaar kunnen genieten, voordat de dag in een andere stroomversnelling komt. Lekker ontspannen samen genieten en die foto's? Die komen vanzelf wel. Je mag elkaar vertellen waarom je die dag met de ander trouwt, en nee, ik hoef niet alles te horen, dan werk ik met een langere lens en hebben jullie het rijk even alleen! Locaties, poses en dat alles daar kan ik heel wat mee, maar uiteindelijk de connectie dat is voor jullie, want tja, daarvoor trouwen jullie die dag, en dat wil ik ook graag vastleggen, daar draait het om! Willen jullie na jullie bruiloft de dag (of een gedeelte daarvan) weer kunnen beleven en van genieten hoe de sfeer, jullie, de mensen en momenten op jullie dag waren? Dan nodig ik jullie uit om te kijken of we samen een feest kunnen maken door jullie herrinneringen en geschiedenis van die dag vast te leggen voor later. Niet alleen voor jullie, maar ook voor de generaties die nog (misschien) komen en de mensen om jullie heen!

Wat krijgen jullie in de Economy Class Collection?

 • 6 uur fotografie (uit te bouwen of minder; als jullie een heel kleine bruiloft willen).
 • nabewerking van de top 250-300 foto's.
 • foto proofs die te delen zijn via social media.
 • Wedding Storybook (30x40cm; 100 p.) of basis Wedding Album (35x35; 60p.)
 • tot 2 online proof rondes voor jullie Wedding Storybook/Album.
 • online web gallery incl. webstore waar jullie afdrukken en andere foto producten kunnen bestellen.
 • A3 Fine Art Afdruk, naar keuze.
 • incl. BTW

Investering: vanaf € 1800,-

Willen jullie meer info over prijzen en de verschillende bruids/trouw collections (de Comfort en Business Class) of welke mogelijkheden er zijn om jullie eigen pakket samen te stellen? Bel of stuur een mailtje voor de Wedding info PDF.

 

Portret/Headshot fotografie

Een goede foto van jezelf, of liever een serie foto's van jezelf voor je zakelijke pr, CV, social media, of gewoon, voor iemand anders? Waar je jezelf kan zijn en zo samen in de wisselwerking mooie portretten maken

Wat kun je verwachten voor een instap Portret/Headshot fotosessie?

 • half uur -1 uur op locatie fotografie.
 • nabewerking van de top 10 foto's.
 • foto proofs die te delen zijn via social media.

Investering: € 195,- (zakelijk: ex BTW)

 

Familie fotografie

Willen jullie wat anders dan alleen de 'formele statsie' foto's waar je op je Paasbest moet zijn en perse te moeten lachen omdat je op de foto gaat? Waarom gaan we dan niet wat anders doen? Eerst even een kwartiertje -of bij grote gezelschappen een halfuurtje- jullie wat meer formele portretten maken. Daarna gaan jullie de rest van het uur gezellig een activiteit doen waar jullie allemaal samen mee bezig zijn. Dat kunnen spelletjes zijn, een wandeling over een avonturen pad of een rustiger pad. Gewoon bij jullie (vakantie t)huis in en rond de deur.

Wat kunnen jullie verwachten voor de familie fotosessie?

 • 1 á 1,5 uur op locatie fotografie.
 • nabewerking van de top 70-90 foto's.
 • foto proofs die te delen zijn via social media.
 • online gallery en webstore (3 mnd online) waar jullie afdrukken en andere fotoproducten kunnen bestellen.
 • Incl. BTW

Investering € 250,-

Willen jullie meer info over prijzen, data, mogelijkheden e.d.? Bel of mail gerust!

Zakelijke/business fotografie

De sfeer van julie bedrijf, evenement of producten in beeld? Of hebben jullie portetten/headshots nodig voor jullie informatie brochures en/of web pr?

Bel of mail voor de mogelijheden en opties.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel: 06 36306642

1809 03 Aline Roosink MG 6327